Atlete Sonja Oost vertelt tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst Sportief Klazienaveen

De uit Achterste Erm afkomstige atlete Sonja Oost vertelt over haar sportcarrière tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen. Ook de uitreiking van de Sportwaarderingsprijs staat op het programma.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Atlete Sonja Oost afkomstig uit uit Achterste Erm komt op woensdag 10 januari naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen. De politiemedewerkster gaat vertellen over haar prestaties en unieke ervaringen tijdens atletiekwedstrijden over de hele wereld.

‘Hall of Fame Award’

De Master-atlete won de afgelopen jaren veel medailles op 100, 200 en 400 meter. Een groot aantal keren was zij deelneemster aan de World Police and Fire Games, de Olympische Spelen voor brandweer en politie. Voor haar prestaties werd zij in de Amerikaanse staat Californië beloond met de ‘Hall of Fame Award’. Daarmee is zij de enige Nederlandse atlete met deze grote erkenning. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen 2017 werd Sonja Oost winnares op de 100 en 200 meter.

Uitreiking Sportwaarderingsprijs

De Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen wordt gehouden op woensdag 10 januari in de kantine van FC Klazienaveen.
Inloop is vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30.
Ook wordt op deze avond de Sportwaarderingsprijs en Jeugd-sportwaarderingsprijs 2017 van Klazienaveen uitgereikt