Uitnodiging Nieuwjaarsfeest voor inwoners gemeente Emmen

De inwoners van de gemeente Emmen ontvangen hierbij de uitnodiging voor het bijwonen van het Nieuwjaarsfeest in het Atlas Theater.

uitnodiging

Het college van burgemeester en wethouders nodigt inwoners van de gemeente Emmen van harte uit voor het nieuwjaarsfeest op vrijdag 5 januari 2018 in het prachtige Atlas Theater. Burgemeester Eric van Oosterhout geeft een nieuwjaarsspeech en maakt bekend wie de Emmenaar van het jaar is en wethouder Robert Kleine onthult wie de culturele aanmoedigingsprijs krijgt.

muziek

Tussen deze onderdelen door kunt u genieten van muziek, gespeeld door het Veenkoloniaal Symfonieorkest onder leiding van Lubertus Leutscher. Singer-songwriter Isa Zwart zingt twee nummers en wordt op gitaar begeleid door Rowdy Prins.

Na het officiële gedeelte kunt u in de foyer genieten van het duo Eikens en Warta, zij staan garant voor een avond vol met gezellige muziek. Wilt u swingend het nieuwe jaar in, dan kunt u in de Dagblad van het Noorden Zaal luisteren naar de Countdown Roxette Tribute band.

zalen open

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in het Atlas Theater, de Rabozaal gaat om 19.45 uur open. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie of thee.

Wat: nieuwjaarsreceptie gemeente Emmen
Wanneer: vrijdag 5 januari vanaf 19.00 uur
Waar: Atlas Theater Emmen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!