“Kerstwandeling Plus” in het Veenpark op Tweede Kerstdag

In de winter periode is het buitenmuseum van het Veenpark in Barger Compascuum gesloten, echter niet op Tweede Kerstdag, want dan is het tijd voor de bekende Kerstwandeling Plus!

Kerstwandeling Plus

Op 2e Kerstdag kan er vanaf 10.00 uur gestart voor de nostalgische Kerstwandeling Plus. Er kan gewandeld worden tot 17.00 uur en iedereen wordt onderweg door het Veenpark meer dan eens getrakteerd.
Terwijl de kortste route is gewoon een gezellige gang langs alle activiteiten zal zijn, gaat de langere route ook door het unieke hoogveengebied.

complete kerstevenement

Het park organiseert opnieuw hun complete kerstevenement, want dat is de wandeling inmiddels wel geworden, samen met de Historische Vereniging ’t Aole Compas. Er is niet alleen veel nostalgie en een uitgebreid muziekprogramma, maar ook ritjes, kribbes, kerkjes, de kerstman en veel lekkers om te proeven. Ook een ritje met de KerstExpress door het park is  mogelijk. De zangkoren ‘Ankoor’ en ‘Potpourri’ treden afwisselend op, terwijl in het Harmoniummuseum meegezongen kan worden met kerstklassiekers.

traktatiekaart

De bezoeker ontvangt een traktatiekaart bij binnenkomst, waarvan  op verschillende locaties gebruik van gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld een lekker “opkikkertje” in de oude fabriek of een “echt Drents kniepertje”. Maar ook de  “Marshmallow” te roosteren boven de vuurkorf en een heerlijke traktatie van de bakker bij de molen zullen niet ontbreken.

toegangsprijzen

Prijs 2017 € 11 (vanaf 12 jaar) en € 6,50 ( t/m 11 jaar.)
Inclusief alle activiteiten en traktaties. Parkeren is bij het Veenpark altijd gratis.

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Website: www.veenpark.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!