De Witte Olifant heel even het domein van Max Verstappen en Formule 1 fans

De Witte Olifant was dinsdagavond heel even voor één avond het domein voor de echte liefhebbers van Max Verstappen en de Formule 1.

Het Formule 1 Café werd met een 50-tal bezoekers, bestaand uit zowel mannen als vrouwen, de nieuwsgierigen als de echte sportfanaat met belangstelling in Max Verstappen en in de Formule 1, redelijk goed bezocht.De Witte Olifant Formule-1De Witte Olifant was heel even omgetoverd in een heuse Formule 1 persruimte, waarbij de bezoekers het idee moesten krijgen in een heuse VIP-ruimte bij de Formule 1 te zijn.De Witte Olifant Formule-1

Formule 1 wereldje

De auteur Andre Hoogeboom, schrijver van o.a. Formule 1 en Max, was er op uitnodiging van de Bruna Klazienaveen om, niet alleen zijn boeken te promoten, maar ook om de kijkje achter de schermen te geven in het Formule 1 wereldje. De auteur is een bekende verschijning in het wereldje dat Formule 1 heet. De Witte Olifant Formule-1Na een korte vragenronde na de eerste ronde, was het tijd voor een kleine pauze, en erna was er een kennisquiz gepland waarbij de bezoekers hun kennis konden meten met anderen. Hierbij waren voor de deelnemers een paar leuke prijzen te behalen.De Witte Olifant Formule-1

error: De inhoud van deze website is beschermd !!