Gezellige Winterfair in Veltman Weiteveen

Op vrijdag 8 december is er een gezellige Winterfair in de Veltman te Weiteveen.

Diverse standhouders zullen aanwezig zijn, evenals het Veltman Activiteiten Centrum met onder andere leuke cadeaus voor de decembermaand, kerstdecoraties, mooie woonaccessoires en allerlei lekkers zoals appeltaart en eigen gebakken knieperties.veltman, weiteveen

leuke prijzen

Daarnaast is er ook weer het bekende Rad van Fortuin waarmee door iedereen die meedoet opnieuw leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

gratis toegang

De Veltman Winterfair vindt plaats op vrijdag 8 december van 15.00 tot 19.00 uur achter het activiteitencentrum van Veltman te Weiteveen. De toegang is helemaal gratis. De opbrengst van de Winterfair is bestemd voor nieuwe materialen voor activiteiten van de bewoners.

Treant Zorggroep Veltman
Ir. Biewengaweg 42
7765 BG   Weiteveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!