Op de ‘Selfie’ met Piet tijdens de markt in Klazienaveen

Een spontane roep van een paar kinderen tijdens de markt in het centrum van Klazienaveen: Piet, mogen wij een ‘Selfie’ maken met jou?

En een van de vele rondgaande Pieten zij spontaan ja natuurlijk wil ik dat wel als antwoord op de vraag van de kinderen. Pieten-op-markt Klazienaveen 2017 Wij waren er toevallig ook bij aanwezig, en maakten een paar spontane foto’s van de Pieten het winkelende publiek. Pieten-op-markt Klazienaveen 2017 Pieten-op-markt Klazienaveen 2017Ook zijn er een de afgelopen tijd tussen de al bekende gezichten van de marktkooplui, een aantal nieuwe gezichten bijgekomen op de markt. Pieten-op-markt Klazienaveen 2017en wat te denken van de Versmarkt die het 26-jarig bestaan vierde met een paar leuke acties. Versmarkt, Pieten-op-markt Klazienaveen 2017En de oliebollen in de Versmarkt? Die smaakten naar meer…

Via de hier vermelde link gaat u rechtstreeks naar onze Oypo website met nog meer foto’s in hoge resolutie.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!