Sinthuis Klazienaveen zondagmiddag 26 november nog eenmaal geopend!

Al de vrijwilligers staan er klaar voor de allerlaatste middag van 2017 het in en om het Sinthuis Klazienaveen, zondagmiddag vanaf 13.00 uur!

Meer dan 30 Pieten zijn er present, de Noorderbreedte is helemaal omgebouwd, met o.a. een Pieten DiscoSinterklaashuis Klazienaveen Sinterklaashuis Klazienaveenof de pakjeskamer van Sinterklaas. Ook is er een kamer met de kluis van Sinterklaas met een Slaap Piet erin en de kinderen moeten de code uitvinden. Sinterklaashuis KlazienaveenDaarnaast is er een Pieten School en dat levert heel veel ondeugende Pietjes op die met o.a. propjes papier gooien naar de Les Piet. Sinterklaashuis KlazienaveenDan is er nog de belangrijkste kamer: die waarin Sinterklaas verkeert met een Rommel Piet en Staf Piet. Sinterklaashuis KlazienaveenHier Hier ontvangen de kinderen een Piet in Opleiding Diploma. Op naar de laatste, maar oh zo belangrijke kamer: de Keuken Piet. Hier worden de pepernoten gerold en gebakken door een luie, niet erg harde werkende Piet. Sinterklaashuis Klazienaveen

Vandaag, zondagmiddag 26 november kunt u nog met uw kinderen terecht in het Sinthuis van Klazienaveen in de Noorderbreedte. Iedereen is van harte welkom!

Via de hier vermelde link, gaat u naar onze Oypowebsite en vind u meer foto’s.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!