Vrijdag 24 november Lichtjeswandeling Staatsbosbeheer Koppelsluis

Aanstaande vrijdag 24 november is het opnieuw wandelen, ditmaal de lichtjeswandeling van Staatsbosbeheer met de start bij de Koppelsluis.

Staatsbosbeheer brengt licht in de duisternis met een lichtjeswandeling tijdens deze donkere dagen kort voor kerst. Regenjas aan, een muts op, handschoenen mee en maak die sfeervolle Lichtjeswandeling mee! Al wandelend genieten van het donkere Oosterbos bij Klazienaveen met wat lichtjes in de grote verte, of helemaal juist niet….

nu ook langere route

De Lichtjeswandeling is met lichtjes uitgezet en bevat dit jaar bovendien een aantal verrassende activiteiten. Ook is er dit jaar een mogelijkheid om een langere route te lopen. Na de wandeling(en) staan koffie, thee en chocolademelk klaar. Ook kan er een broodje worden gebakken boven het kampvuur.

Start

De start is bij de Koppelsluis aan de Mr. Ovingstraat 87 in Klazienaveen (vlak nabij Theehuis De Groene Trambrug).

Deelnamekosten zijn €2,50 voor volwassenen. De starttijd is 18.00 uur en de eindtijd is om ongeveer 21.00 uur. Meer informatie en/of aanmelden bij f.blaauw@staatsbosbeheer.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!