Vernielingen bushalte Dordsedijk domper op Sinterklaasintocht

Vernielingen aan bushalte aan de Dordsedijk bij de Ovonde in Klazienaveen is een stevige domper op Sinterklaasintocht.

intact

De op vrijdagdagavond- /nacht aangerichte vernielingen aan de bushalte bij de Ovonde aan de Dordsedijk in Klazienaveen is een stevige domper op de Sinterklaas intocht van komende zondagmiddag. Vrijdagmiddag tijdens de fotosessie met wat vrijwilligers van het Sinthuis op de Ovonde, was de bushalte nog helemaal intact.bushalte-dordsedijkNu, zaterdagmorgen, om tranen van in je ogen te krijgen.

beschut tegen regen en koude

Het is geen leuk aangezicht, deze vernielingen, en hebben totaal geen enkele zin. De buspassagiers konden dankzij deze bushalte lekker uit de wind, beschut tegen regen en koude even rustig wachten op hun bus. Nu deze vernield is, is dat niet meer mogelijk zo kort voor de invallende winter.bushalte-dordsedijk

Veel leerlingen van het Esdal College maken dankbaar gebruik van deze bushalte. Ze konden tijdens het wachten op hun bus er even lekker op hun  mobieltje spelen. Dat kan dus de komende tijd niet even niet meer.

getuigen gezocht

Wie de vandalen zijn is nog onbekend, evenals of er al aangifte gedaan is door de beheerder/eigenaar van de bushalte.

Indien er mogelijke getuigen zijn, of indien u iets weet wat kan helpen bij het vinden van de dader(s), wilt u dan contact opnemen met de lokale politie?

Bel hiervoor met 0900-8844!

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!