Sinthuis Klazienaveen opent vanaf vandaag haar deuren

Sinthuis Klazienaveen opent vanaf vandaag opnieuw haar deuren! Dit is tot stand gekomen door de vele sponsoren die bereid waren om een donatie te schenken aan het Sinthuis Klazienaveen, en de inzet van de vele vrijwilligers.

leuke kamers ingericht

Ook dit jaar zijn er leuke kamers ingericht waar kinderen de pieten kunnen meehelpen. Ook is er  een Pietenschool, een Pietendisco en nog veel meer. Alleen moet alles nog wel even schoongemaakt worden door de Poetspieten, voordat Sinterklaas aankomt in het Sinthuis.

Hoofdsponsor SEVO
Sinthuis Klazienaveen 2017
De SEVO zorgt voor extra veiligheid in- en rondom het Sinthuis Klazienaveen en voor een veilig verloop van de inhaal van Sinterklaas op zondagmiddag 19 november.

Het  prachtige spandoek dat sinds vandaag op de Ovonde hangt, is mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van onze hoofdsponsor van het Sinthuis Klazienaveen, de Stichting Evenement Ondersteuning (SEVO).

SEVO

SEVO is een stichting die in 2013 is opgericht om ondersteuning te bieden aan organisaties die een evenement plannen en organiseren. SEVO verzorgt o.a. het verkeersplan, verkeersregelaars en de EHBO en ontzorgen de organisaties op het gebied van veiligheid. SEVO heeft de beschikking over ongeveer 20 verkeersregelaars zowel als beroeps of voor evenementen. De EHBO wordt tezamen opgepakt met DEMS,  ook deze organisatie kan over ruim 20 EHBO-plus medewerkers beschikken, die werkzaam zijn in een ziekenhuis/wijkverpleging. Ook zijn er artsen in dienst bij DMES.

Eerste weekend

Het eerste weekend van 18 en 19 november staat dan ook voornamelijk in het teken van het voorbereiden van het Sinthuis op de komst van de Sint zelf, de Pieten zijn dan hard aan het werk, zelfs de Rondlooppiet, de Lachpiet en de Luipiet moeten aan het werk. Tijdens het eerste weekend is de Sint dus (gelukkig maar) ook nog niet aanwezig. Wel is er een Wenspiet met een Wensboom, waarin eenieder zijn eigen wens of een wens voor iemand anders in kan hangen. En wie weet, misschien komt jouw wens in vervulling en wordt jij verrast door de Sint. En wie ohh wie, welke Piet ligt er stiekem in het bed van de Sint?

Tweede weekend
Sinthuis Klazienaveen 2017
Op de foto Evelien Buist  en haar moeder Rieky Wubkes die namens de organisatie van het Sinthuis Klazienaveen bij het spandoek poseren.
tweede weekend

Het tweede weekend op 25 en 26 november draait het Sinthuis op volle toeren en dan is er voor de kinderen ook de ontmoeting met de Sint. Hierbij nodigen wij iedereen uit om langs te komen in  het Sinthuis Klazienaveen.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren, en via deze weg willen wij al onze sponsoren hartelijk bedanken,

Het Sinthuis is in de weekenden op 18 en 19 november en op 25 en 26 november gevestigd in de Noorderbreedte, Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen. Telefoon: (0591) 313 047

Openingstijden

Zaterdag 18 november van 13.00 tot 17.00 uur
Zondag 19 november van 14.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 25 november van 13 tot 17.00 uur
Zondag 26 november 13.00 tot 17.00 uur

error: De inhoud van deze website is beschermd !!