Grootste vogelshow Drenthe op Sportlandgoed

De grootste vogelshow van Drenthe, Refona Districtsshow Drenthe, zal dit jaar plaats gaan vinden op het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Het Sportlandgoed, dat op een prachtige locatie is gevestigd, heeft ontzettend veel ruimte voor dit soort grootschalige evenementen, eenvoudig bereikbaar en is daarnaast bijzonder rolstoelvriendelijk ingericht.

Refona Districtsshow Drenthe

Op de grootste vogelshow van Drenthe (show wordt georganiseerd onder de NBVV), de Refona Districtsshow Drenthe, zijn meer dan 1500 vogels te bewonderen, kanaries (ook zang), vele soorten tropenvogels, Europese cultuurvogels, kromsnavels, kwartels, duiven enz..

lezingen en presentaties

Op de zaterdagochtend zijn er een tweetal keurmeesters  aanwezig die vragen omtrent het houden en showen van vogels beantwoorden. Op de middagen worden er lezingen en presentaties gehouden door o.a. vertegenwoordigers van hoofdsponsor Refona en sub-sponsor Avis Cibum over diverse belangrijke onderwerpen van het houden van vogels.

opening

De opening vindt plaats op donderdagavond 14 december om 19.30 uur en de zaal is dezelfde avond geopend t/m 22.00 uur. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december is de mooi ingerichte showzaal geopend van 10.00 uur s’morgens tot 21.00 uur s’avonds. Zondag 17 december is de laatste showdag, en wel van 10.00 uur t/m 15.00 uur.

informatie en inschrijving

Voor meer informatie klik hier.
Inschrijven voor deze grootste show van Drenthe kan tot en met 2 december 2017 via deze link.

Wat: Refona Districtsshow Drenthe
Wanneer: donderdag 14 t/m zondag 17 december
Waar:
Sportlandgoed
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer
Telefoon: 0591 314 654

error: De inhoud van deze website is beschermd !!