Voorjaar 2018 fleurig dankzij bloembollen langs invalswegen dorpen en wijken

Het voorjaar van 2018 zal fleurig worden dankzij de 1,4 miljoen geplante bloembollen langs diverse invalswegen bij dorpen en wijken.

gekleurde invalswegen

De komende jaren bloeien er tussen maart en mei narcissen, tulpen en krokussen langs veel van de invalswegen van en naar de dorpen en wijken. Kinderen van groep 7 en 8 van OBS de Runde in Emmer-Compascuum hebben vorige week samen met Wethouder René van der Weide (foto) de laatste van de 1,4 miljoen beschikbare bloembollen in de grond gestopt.

Wethouder René van der Weide: “Eind jaren ‘90 stond Emmen bekend om de mooi gekleurde invalswegen. In de loop van de jaren is dat helaas door bezuinigingen verdwenen. Om de invalswegen in het voorjaar weer mooi te maken is vorig jaar besloten in een aantal dorpen en wijken weer bloembollen te planten.”

error: De inhoud van deze website is beschermd !!