Honk- en softbalvereniging Bedrocks gedupeerd door vandalen

De honk- en softbalvereniging Bedrocks in Emmen kampt met een grote schade. Vandalen hebben vorige week op het terrein bij Sportpark Meerdijk stevig huisgehouden.

De vandalen hebben er echt stevig huisgehouden: de mobiele slagkooi is vernield, ruiten zijn ingeslagen en veel netten zijn vernield. Het vandalisme werd het afgelopen weekend ontdekt.Bedrocks-vandalisme Bedrocks, vandalisme, sportpark Meerdijk

precieze schade

De vereniging is bijzonder zwaar getroffen door de aangerichte vernielingen, want de onderhoudswerkzaamheden gebeurt allemaal in eigen beheer door de leden zelf. De precieze schade kan hierdoor nog  niet vastgesteld worden. Helaas is ook (nog) niet bekend wat de exacte dag en tijdstip is van de vernielingen.

Getuigen gezocht

De Emmer vereniging is naarstig op zoek naar eventuele getuigen of dat er mensen zijn die misschien iets verdachts gezien hebben. Het schijnt wel al dat het om jeugdige daders zou gaan. Ook worden er nog wat spullen vermist. Er is inmiddels al aangifte van vernielingen gedaan bij de politie.

(Foto’s: Bert Springer)
(Bron: Persbureau Martin Laning)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!