JMS Hurry-Up versterkt zich met Dragan Vrgoc

JMS Hurry-Up heeft zich per direct versterkt met de komst van Dragan Vrgoc. De 26-jarige Kroaat was deze week op proef in Zwartemeer en liet een uitstekende indruk achter.

indrukwekkende verschijning

Vrgoc is een indrukwekkende verschijning op het handbalveld. De cirkelspeler is 2,04 meter groot en weegt 134 kilo. Vorig seizoen hengelde JMS Hurry-Up ook al naar de diensten van Dragan Vrgoc. Toen lukte de Zwartemeerders het niet om hem te contracteren. Vrgoc komt over van het Turkse Göztepe SK en was tijdens de Europacup duels tegen JMS Hurry-Up niet speelgerechtigd.

contract

De Kroaat begon zijn handbalcarrière bij RK Split. Via het Portugese Benfica kwam hij in 2016 bij Göztepe SK terecht. Vrgoc tekent bij JMS Hurry-Up een contract tot het einde van het seizoen. Tevens kwamen beide partijen een optie voor een tweede jaar overeen. De club uit Zwartemeer hoopt hem volgende week te kunnen laten debuteren in de BENE-League.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!