Kinderen Pastoor Middelkoop rennen hun eigen ‘Light Run’ voor nieuwe schommels

De kinderen van de Pastoor Middelkoopschool renden vrijdagavond 3 november hun eigen ‘Light Run’ om geld in te zamelen voor nieuwe schommels op het schoolplein.

rondom de school

De ruim 130 kinderen renden prachtig versierd, en uitgerust met allerlei lichtgevende attributen, staafjes, lampjes enzovoort in kleine, leeftijd gerelateerde groepjes, rondjes in het (bijna) donker rondom de school.Past Middelkoop LightRun 2017 Past Middelkoop LightRun 2017Tevens was er een stempelpost ingericht waar na ieder gelopen rondje gestempeld zou moeten worden. Echter veel kinderen hadden het te druk met het hardlopen zelf. Past Middelkoop LightRun 2017Past Middelkoop LightRun 2017

De opkomst was erg groot bij de start om 17.15 uur van de ‘Light Run’. Er werd gestart met de allerjongsten en eindigend met de oudsten om ca. 18.15 uur. Het doel: een dermate groot bedrag binnen te gaan halen om nieuwe schommels voor op het schoolplein van de Pastoor Middelkoopschool gelegen aan de Meridiaan in Klazienaveen, te realiseren.

organisatie

De organisatie, gedaan door een samenwerking tussen de ouderraad, leerkrachten en de ouders zelf, was een succes. Ook de opkomst van ouders en leerlingen  om mee te doen was reusachtig. De exacte opbrengst is nog niet bekend, want eerst moeten alle spulletjes uitgestald op de marktkramen verkocht worden. Past Middelkoop LightRun 2017

sponsoren

De ouderraad, leerkrachten en de ouders zijn de hieronder genoemde sponsoren dankbaar voor hun ondersteuning. Met hun hulp is de doelstelling om nieuwe schommels te realiseren op het schoolplein van de Pastoor Middelkoopschool een stuk dichterbij.

Bakkerij Sieben (Versmarkt Klazienaveen)
Hospers Pompoenen (Zwartemeer)
Lubbers AGF (Versmarkt Klazienaveen)
Top 1 Toys (Klazienaveen)
Uw Slager Klaas Kuipers (Versmarkt Klazienaveen)
Verwer Kraamverhuur (Klazienaveen)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!