Voetpad Lefier bij seniorenwoningen Van Echtenskanaal n.z. opgeknapt en verbreed

De bewoners van de drie Lefier-seniorenwoningen aan het Van Echtenskanaal n.z. in Klazienaveen, kunnen zich verblijden met een verbeterd en verbreed voetpad.

verbeteren en verbreden

De woningen (voornamelijk bewoond door senioren), zijn ook via de achterzijde aan de Boterbloem te bereiken, en daar was dringend behoefte aan het verbeteren en verbreden van het bestaande voetpaadje. De seniorenwoningen waren aan de achterzijde niet meer goed en veilig te bereiken vanwege de zeer slechte staat waarin het voetpaadje verkeerde.Lefier-Fuhler Boterbloem

opdracht

De firma Fuhler Wegenbouw ontving kortgeleden de opdracht van Lefier om het geheel te op te knappen en te verbreden. Ook de oorspronkelijke breedte van 100 cm is opgewaardeerd naar 140 cm, zodat het voor de bewoners nu ook veiliger is om met een scootmobiel het huis te bereiken. Zo kort voor de komende winterperiode is dit een welkome verbetering.