Jim Bakkum en Kirsten Michel lezen voor in Klazienaveen

Jim Bakkum en Kirsten Michel waren woensdagmiddag te gast bij de Bruna in Klazienaveen en lazen voor uit hun onlangs uitgebrachte kinderboekje DADOE.

Jim Bakkum en Kirsten Michel

Een echte publiekstrekker op de woensdagmiddag bij de Bruna Klazienaveen, want Jim Bakkum en Kirsten Michel waren er te gast.Jim Bakkum en Kirsten MichelHarry Omlo van de Bruna Klazienaveen bouwde speciaal een tent op het terras bij Diner Café De Witte Olifant, en terecht, want enkele tientallen, voornamelijk moeders met hun kinderen kwamen er op af.Jim Bakkum en Kirsten MichelBlijkbaar is de naam Jim Bakkum, bekend als zanger, filmacteur en musicalster echt nog wel een begrip en nog niet vergeten. Samen met zangeres Kirsten Michel schreef Bakkum het onlangs door uitgeverij Leopold uitgebrachte kinderboek DADOE.Jim Bakkum en Kirsten Michel

Het boekje

DADOE bestaat uit korte verhaaltjes voor kinderen vanaf ongeveer twee jaar. Bij al de verhalen hoort ook een liedje en is te beluisteren op een CD wat in het boekje zit, geschreven door Jim en Kirsten. Tekenaar Sam Loman illustreerde het boekje rijkelijk. Het karakter DADOE is ontstaan uit de naam die het zoontje van Jim Bakkum gaf aan zijn goede vriend en collega Guido Spek. Jim Bakkum en Kirsten Michel

error: De inhoud van deze website is beschermd !!