Vanaf 6 november stremming Kazerneweg ivm asfalteringswerkzaamheden

De Kazerneweg wordt in verband met onder andere  asfalteringswerkzaamheden binnenkort afgesloten voor alle verkeer.

fietspadennetwerk

De werkzaamheden van onder andere het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag op de Kazerneweg en het realiseren van een ononderbroken fietsverbinding tussen de Meester Ovingstraat en De Pollux gaat geruime tijd in beslag nemen. Nu ontbreken hier nog belangrijke schakels in het fietspadennetwerk van de doorgaande route voor het fietsverkeer.

afsluiting

De Kazerneweg wordt daarom afgesloten voor alle verkeer vanaf maandag 6 november t/m vrijdag 8 december. Ook wordt de sociale veiligheid van de fietstunnel onder de A37 (tussen de Kazerneweg en de Streek) verbeterd, één en ander is in 2012 al in de gemeentelijke planning opgenomen.Kazerneweg

error: De inhoud van deze website is beschermd !!