Verkoop kaarten Kruudmoes vanaf woensdag 1 november

De verkoop van de kaarten van Toneelvereniging Kruudmoes gaat a.s. woensdag 1 november van start.

De afgelopen jaren liep het werkelijk storm de vanaf de allereerste dag. Vorig jaar waren ze binnen 3 dagen uitverkocht. Dit jaar speelt de populaire Toneelvereniging Kruudmoes het stuk “Bed&Bonje” van Aris Bremer. Dit stuk heeft Kruudmoes nog maar sinds één week in hun bezit.

ander toneelstuk

Oorspronkelijk zou het toneelstuk “Wegens omstandigheden geopend” gespeeld gaan worden. Echter ivm. familieomstandigheden gaf Gesinus Lippold aan liever niet te meer te gaan spelen in dit seizoen. Dus moest er met spoed naar een ander toneelstuk gezocht worden. En dat is gevonden met het humorvolle stuk “Bed en Bonje”.

Dus nu dienen de leden van de toneelvereniging in een zeer korte tijd het nieuwe stuk in het hoofd te stampen. Maar de spelers verzekeren u dat het helemaal goed komt, met lachen gieren en brullen, en dat u een geweldige avond toneel gaat meemaken zoals u dat van Kruudmoes gewend bent.

kaarten bestellen

De datums waarvoor u kaarten kunt bestellen zijn:

zaterdag 17 februari
vrijdag 23 februari
zaterdag 24 februari
vrijdag 2 maart
zaterdag 3 maart
zaterdag 10 maart

De kosten bedragen €7,50 voor niet leden van Het Kruidenveld en €5,- voor leden. De kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Gea Stuiver (0591) 318502. Let op: Niet eerder dan vanaf 1 november! Op=Op!

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!