Ruim honderd kinderen veranderden pompoen in kunstwerk

Het is (alweer…) herfst en traditioneel wordt er door de Handelsvereniging van Klazienaveen de pompoenenmarkt gehouden. Dat bracht dit jaar nog meer kleur en gezelligheid door de ruim honderd die meededen.

Veel leuke prijzen

Er waren maar liefst 13 prijzen beschikbaar voor de mooiste maar ook best bewerkte pompoen. Het waren ware kunstwerken die door de kinderen gemaakt werden, en met of zonder hulp van vader of moeder, het was echt de moeite waard om te blijven kijken naar de winnaars en hun bewerkte pompoenen.

pompoenenmarkt_2017
Op de foto boven de eerste drie prijswinnaars.

pompoenenmarkt_2017Alle pompoenen van de meer dan honderd kinderen die meededen aan de wedstrijd, lagen opgesteld op boerenkarren in lange rijen op het terras van Diner Café De Witte Olifant. Een hele klus voor de jury om juist nu daaruit de winnende pompoenen te selecteren. Geen eenvoudige opgave voor de jury!pompoenenmarkt_2017
En Klaas was erbij om die zware pompoenen naar de jury te brengen, maar ze waren toch wel erg zwaar, en dan laat je het toch doen?

kleurrijk en gezellig

Het terras van De Witte Olifant was omgetoverd in een kleurrijke en gezellige ambiance.pompoenenmarkt_2017Dit werd mede mogelijk gemaakt door de uitstekende muzikale omlijsting dat verzorgd werd door het trio ‘Die Andere 3’.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!