Lampionoptocht Klazienaveen op 11 november

De Oecumenische werkgroep Klazienaveen en de Handelsvereniging Klazienaveen zorgen opnieuw voor een fantastische en kleurrijke lampionoptocht tijdens Sint Maarten.

Sint Maarten

De Oecumenische werkgroep Klazienaveen zorgt er in samenwerking met de Handelsvereniging van Klazienaveen dit jaar opnieuw voor, dat er een fantastische en kleurrijke lampionoptocht tijdens het Sint Maarten feest op zaterdag 11 november gelopen kan gaan worden. De optocht vindt plaats door het centrum van Klazienaveen.

start

De start vindt om 16.30 uur plaats in de St. Henricuskerk aan de Stellingstraat met het Sint Maarten verhaal. Ook zullen er gezamenlijk liedjes gezongen gaan worden. Tevens wordt er de film ‘Sint Maarten en het Beertje vertoond’. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door Marc Bruinewoud.St. Maarten RK kerk

fanfare orkest

De Handelsvereniging Klazienaveen neemt na ongeveer 17.15 uur de organisatie over van de Oecumenische werkgroep. Er zal met de kinderen en hun lampionnetjes via een route door het centrum van Klazienaveen naar het plein bij het Esdal College aan de van Echtenstraat gewandeld worden. Onderweg ontvangen de kinderen een leuke verrassing. Eenmaal op het Esdal-plein gearriveerd, wacht er een heus fanfare orkest ter verwelkoming van de kinderen.

winkels gesloten

Tijdens deze Sint Maarten avond zijn de winkels niet geopend. Ouders en andere belangstellenden worden verzocht om hun voertuig zoveel mogelijk te parkeren op het marktplein.

(Bron: dorpskrant)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!