Moonlight Presentation dit jaar in een nieuwe jas!

kindershow

De Moonlight Presentation was duidelijk toe aan een verfrissende uitstraling, en is daarom dit jaar in een geheel nieuwe jas! Speciaal is er voor kinderen om 18.30 uur een kindershow in een verkorte uitvoering. Op deze wijze hoeven de kinderen niets van dit spektakel te missen!

sfeervolle presentatiemarkt

De winkels zijn deze ‘Evening Shopping’ geopend tot 21.00. Naast de vele winkels die geopend zijn, is er door het gehele centrum heen een sfeervolle buitenmarkt. Ondernemers presenteren er bijvoorbeeld hun nieuwe collecties en hebben speciale aanbiedingen en leuke koopjes.Moonlight Presentation_2016De markt is van 18.00-21.30 uur gelijktijdig met licht-, muziek- en watershow ‘Flames of Water’.

vuur-act

De locale horeca staat voor iedereen klaar met de verkoop van een lekker hapje of drankje.Moonlight Presentation_2016Gedurende deze hele avond is het centrum sfeervol aangekleed. Na  21.00 uur wordt de avond afgesloten met de spectaculaire licht-, muziek- en watershow ‘Flames of Water’. Dit jaar met nog meer spektakel, een beter geluid en meer show! Met o.a. een echte vuur-act!Moonlight Presentation_2016

Moonlight-Presentation-2015

Wat: Moonlight Presentation en Evening Shopping
Wanneer:  zaterdag 28 oktober vanaf 18.30 uur
Waar: Centrum Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!