Drents Literair Café op dinsdag 14 november

Opnieuw staat er weer een Literair Café in De Witte Olifant op het programma. De organisatoren maken er ongetwijfeld opnieuw een leuke avond van.

Na het succes van afgelopen jaar staat er op dinsdag 14 november opnieuw het Drents Literair Café in De Witte Olifant op het programma met een aantal gasten.

gasten

De gasten op deze avond zijn de Drentse verteller Henk Pras, Klazienavener Gerwin Groote en onderwijzeres in opleiding, Monique Immink. Roelof Keen leest een paar hilarische verhalen voor uit zijn nieuwe verhalenbundel ‘Op ’t randtie’.

muzikale invulling

Thom Wessel en dochter Sendi zorgen op de saxofoon voor muzikale invulling en Thom zingt een drietal prachtige liedjes uit zijn Drents repertoire. De organisatie van het Drents Literair Café is in handen van Taolschulte en keurnoten in de gemeente Emmen, en de presentatie van het Drents Literair Café is in handen van Jans Jagt en Roelof Keen.

Kaarten à €8,50 zijn verkrijgbaar bij de Bruna aan de Langestraat, en de avond begint om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur

Wat: Drents Literair Café in De Witte Olifant
Wanneer: dinsdag 14 november, aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Waar:
Diner Café De Witte Olifant
Van Echtenskanaal NZ 600
7891 AW Klazienaveen
Tel. : 0591-394787
E-mail : info@dewitte-olifant.nl
Website: Dinercafé de Witte Olifant