Feesttent Mega Piraten Festijn Klazienaveen in opbouw

De feesttent voor het Mega Piraten Festijn Klazienaveen aan De Laurier in Klazienaveen is in opbouw. De tent staat, en het zo belangrijke podium is vandaag in opbouw gegaan.

Eén dag voor de opbouw van de tent, één dag voor het podium en één dag voor het interieur… Dat is hard werken voor de bouwers van de feesttent voor het eerste Mega Piraten Festijn in Klazienaveen op zaterdag. MegapiratenfestijnMaar het lukt de mannen van Top Tents International Tent Rental. Door geheel Europa bouwen ze als gecertificeerd tentenbouwers feesttenten voor veel festivalorganisaties.

zaterdag vanaf 19.00 uur

Nog een paar daagjes, en dan gaat het eerste Mega Piraten Festival los in Klazienaveen.MegapiratenfestijnOp de gekozen locatie is voldoende ruimte voor de grote tent met het podium en voor de vele bij-tenten aan de Laurier, achter op het industrieterrein langs de A37. Zaterdag 14 oktober is het zover, vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur genieten!

kaarten winnen?

Via Autobedrijf Van Veggel zijn er 2x 2 kaarten te winnen via een like- en deelactie op hun Facebookpagina! De trekking is op donderdag 12 oktober!