Zomertraining Dutch Tai-Jutsu Kaikan bij Sportstudio Briggs Klazienaveen

De DTK-Zomertraining (Dutch Tai-Jutsu Kaikan) van 2017 werd dit jaar gehouden bij Sportstudio Briggs in Klazienaveen. Shihan Martin van Emmen was ook aanwezig en verzorgde een gasttraining.

Budostijlen

Afgelopen zaterdag 23 september 2017 was het weer tijd voor de alweer vierde editie van de Budo Zomertraining. Deze keer werd de dag gehouden bij sportstudio Briggs in Klazienaveen. De organisatie lag zoals gewoonlijk bij het bestuur van de DTK en ook dit jaar was er weer een ruim aanbod van budostijlen.Budokai Sportstudio BriggsEr waren deelnemers uit o.a. Rodeschool, Zuidlaren, Coevorden, Schoonebeek, Emlichheim, Emmen, Emmercompascuum, en andere omliggende plaatsen.

roulatiesysteem

Bijna 50 deelnemers hadden deze keer de keuze uit Kyokushin Karate, Kickboxen, Tai-Jutsu, Brazilliaans Jiu-Jutsu, Shotokan Karate en CrossFit. Er werd gewerkt met een roulatiesysteem zodat men de mogelijkheid had kennis te maken met alle sporten.Budokai-Sportstudio-Briggs Dit jaar hadden voor de eerste keer ook de jeugdgroepen de mogelijkheid deel te nemen aan het ochtenddeel. De reacties van de kinderen en de ouders waren bijzonder positief, en zo was het ook voor de kleinsten een geslaagde dag.

Shihan Martin van Emmen

Namens de IBK (International Budo Kaikan), waar de DTK sinds begin dit jaar een onderdeel van is, was Shihan Martin van Emmen aanwezig.Budokai-Sportstudio-Briggs, Shihan Martin van EmmenBudokai Sportstudio BriggsOok hij nam een deel van de dag voor zijn rekening en gaf een stevige gasttraining aan de vele deelnemers. Budokai-Sportstudio-Briggs, Shihan Martin van EmmenShihan Martin reikte uit naam van de IBK, waarvan hij secretaris is, de officiële graduaties uit aan het bestuur van de DTK Shihan Wienold Westerveen, Sensei Theo Peters en Sensei Perry Wessel.

stimulerings-graduatie

Ook voor één van de leden van de Tai-Jutsu groep in Klazienaveen was er een verrassing!Budokai Sportstudio BriggsChristiaan Peters ontving voor zijn grote inzet en constante aanwezigheid een stimulerings-graduatie. Hij mag vanaf deze dag de groene band met trots dragen. Natuurlijk was er ook deze keer weer gezorgd voor voldoende eten en drinken zodat ook de innerlijke mens verzorgd werd.

Dankzij de geweldige inzet van vrijwilligers en de deelnemers, maar bovenal, mede dankzij de geweldige leraren, kan DTK Klazienaveen deze dag als zeer geslaagd beschouwen. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar Sportstudio Briggs waar deze fantastische dag mogelijk gemaakt werd en voor de geweldige ondersteuning met de drankjes en het eten. Namens de deelnemers, en zeker namens de DTK bedankt.

Eens een keertje meedoen?

Mocht er belangstelling zijn om eens een leuke les Tai-Jutsu mee te doen dan kan dit op maandag en donderdag van 19.30 – 20.30 uur bij Sportstudio Briggs aan de Industrieweg te Klazienaveen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sportstudio.

Sportstudio Briggs
Industriestraat 2e
Klazienaveen
Tel: 0591 – 31 76 04

error: De inhoud van deze website is beschermd !!