Kaarten Historische Sportavond vanaf 2 oktober beschikbaar

De kaarten voor de Historische Sportavond in de bibliotheek van Klazienaveen zijn vanaf maandag 2 oktober beschikbaar. (Foto met de winnaar van de marathon 1987)

Historisch Klazienaveen organiseert in samenwerking met de bibliotheek op donderdag 9 november een historische avond met de indrukwekkende Klazienaveense sportgeschiedenis als onderwerp. De avond wordt gehouden in de kantine van het Esdal College en begint om 19.00 uur. Inloop is vanaf 18.30 uur.

presentatie

De avond wordt gepresenteerd door Gerrie van der Veen. Muzikale invulling wordt verzorgt door het Klazienaveense duo Sendy en Thom.

De kaarten à 2,50 Euro, incl. koffie/thee, zijn vanaf 2 oktober beschikbaar in de bibliotheek van Klazienaveen.

oude selectie van de betaald voetbal

De oude selectie van de betaald voetbal periode SC Drente/Zwartemeer heeft al aangegeven op deze avond present te zijn.

gezocht oude foto’s

Historisch Klazienaveen is nog wel op zoek naar foto’s van diverse sportonderdelen. In oude foto albums of in de oude schoenendoos zijn vast nog wel foto’s aanwezig die de prachtige sportgeschiedenis van Klazienaveen symboliseren. Neem hiervoor even contact op met Historisch Klazienaveen Lammert Schoonewille (06-53545376) of Jans Jagt (06-19875114) of mail een digitale foto even naar info@historischklazienaveen.nl