Gezellige en drukbezochte American Day bij Motorclub Outsiders

Afgelopen zaterdagmiddag werd bij MC Outsiders in Klazienaveen-Noord de traditionele American Day gehouden. Een kleine impressie van de start van de middag.

van harte welkom

De American Day bij Motorclub Outsiders, één van de oudste bestaande motorclubs in de regio, was afgelopen zaterdagmiddag bij het clubhuis in Klazienaveen-Noord. Bezoekers waren van harte welkom om eens een kijkje te gaan nemen bij het nette clubhuis van de motorclub.

Ook de redactie nam de moeite om even een kijkje te nemen; even een parkeerplekje opgezocht op het keurig gemaaide veldje naast het clubgebouw.MC OutsidersEr was een lange rij met standhouders die hun producten aanboden, van ‘oude’ reclameborden, sleutelhangers, hoofddeksels tot (E-) scooters en vele andere producten aan toe. Er was genoeg voor jong en oud om te zien en te beleven. MC OutsidersTen tijde van onze aanwezigheid waren de American Cars nog niet binnen, maar de vele motoren kwamen wel al brullend aanzetten.MC OutsidersVoor enkele kinderen maakten de Harleys wel erg veel herrie, en deze stopten daarom de vingers maar in hun oortjes.MC OutsidersWeer anderen keken vol bewondering naar al die prachtige motoren. En eerlijk is eerlijk, er zaten prachtige exemplaren tussen.MC OutsidersOok was er een mooie rode Triumph met zijspan uit 1993, waarmee de trotse eigenaren s’morgens boven uit Friesland waren vertrokken richting Klazienaveen-Noord. “Direct na dit evenement terugrijden is geen optie,” vertelde de mevrouw die in het bakje meereisde,  “vannacht overnachten we op de motorencamping in Gasselternijveen.”

“de mooiste’ verkiezing

Uit al het tentoongestelde materiaal werd de mooiste motor en de mooiste American Car gekozen.MC OutsidersNaast de live-muziek konden de bezoekers ook genieten van diverse ‘cold drinks’ en ‘hot food’. Ook aan de kinderen werd gedacht met een reusachtig springkussen en een gratis ijsje. De club kan, mede dankzij het in eerste instantie redelijke weer, in ieder geval terugkijken op een geslaagd begin van de middag tijdens de American Day.

MC Outsiders
Scholtenskanaal oz. 7
7889 VA Klazienaveen-Noord
Website: www.outsiders-mc.nl
E-mail: outsiders-mc@ziggo.nl

(Link naar meer foto’s)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!