Light Run Klazienaveen krijgt een vervolg!

De eerste Light Run die in Klazienaveen gehouden werd in 2016 krijgt een vervolg! Op 23 december 2017  komt er een vervolg op deze geslaagde Light Run.

2016 de start

Klazienaveen is nu echt een nieuwe loop rijker: de Light Run. Vorig jaar, 2016, werd er voor het eerst een voorzichtige start gemaakt met ca. 460 deelnemers en werden er twee afstanden door het centrum van Klazienaveen gelopen. Deelnemers verlichten zich onderweg zelf met bijvoorbeeld een looplamp, fakkel, verlichte kleding, maar ook kerstverlichting. Hoe gekker, hoe beter, vond en vindt de organisatie. Ook krijgen de omwonenden langs het parcours het verzoek om ook hun tuin en/of huis op een creatieve manier te verlichten. (Niet zo moeilijk tijdens de feestdagen toch?)

Light Run 2017

De tocht start op 23 december in het centrum van Klazienaveen. Er zijn twee afstanden, een 4- (6,4 km) en 6 Mijl (9,6 km). Voor de 4 Mijl lopen de atleten twee rondes, voor de 6 Mijl drie rondes. De mooist verlichte loper en het mooist verlichte huis ontvangen een leuke prijs.

Tegelijkertijd houdt de middenstand in het centrum van Klazienaveen een zogenoemde Super-Saturday. De winkels zijn op deze dag geopend tot 21.00 uur. Naast sfeerverlichting, sneeuwkanonnen en kerststal is er tevens gelegenheid voor het gezamenlijk en gezellig drinken van een borrel.

inschrijven

De inschrijving opent op vrijdag 1 september (vandaag). Wil je zeker zijn van een startnummer schrijf je dan gelijk in. Er zijn voorlopig 750 startnummers beschikbaar. Gebruik hiervoor de onderstaande link:

https://inschrijven.nl/idealformulier/

Meer informatie vind u op de website en de Facebookpagina van de Light Run.

Website: http://www.lightrunklazienaveen.nl/ 
Facebookpagina: https://www.facebook.com/lightrunklazienaveen/
Email: info@lightrunklazienaveen.nl