Motortoerclub De Hondsrug houdt Goede Doelen Toertocht

Motortoerclub De Hondsrug houdt de tweede zaterdag in september een Goede Doelen Toertocht. De opbrengst is voor Stadsboerderij De Hooimijt.

Goede Doelen Toertocht

Op zaterdag 9 september wordt opnieuw de  Goede Doelen Toertocht door Motortoerclub De Hondsrug georganiseerd. Het inschrijfgeld komt ten ten goede van Stadsboerderij De Hooimijt, wat gevestigd is in de voormalige dierentuin van Emmen.

iedere motorrijder kan meedoen

De toertocht start tussen 9.30 en 10.00 uur bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge; hier is ook de finish gepland. Iedere motorrijder kan aan de toertocht deelnemen. De route kan als individu of in groepsverband gereden worden. Er zijn motorrijders beschikbaar die een groep kunnen aanvoeren. Meer informatie over de route is beschikbaar bij Jans Heijne, tel. 06 8362 3800. De inschrijfkosten zijn €10,= per deelnemer.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Motortoerclub De Hondsrug.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!