American Day bij Motorclub Outsiders in Klazienaveen-Noord

Op zaterdag 2 september is er opnieuw de traditionele American Day bij Motorclub Outsiders in Klazienaveen-Noord.

van harte welkom

De aanvang van de American Day bij Motorclub Outsiders (één van de oudste bestaande motorclubs in de regio), is op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te gaan nemen bij het clubhuis van MC Outsiders.

“de mooiste’ verkiezing

Er zijn veel Amerikaanse auto’s te bewonderen en natuurlijk ook heel veel motoren. Uit al het tentoongestelde materiaal wordt de mooiste Motor en de mooiste American Car gekozen. Naast de live-muziek kunnen de bezoekers ook genieten van diverse ‘cold drinks’ en ‘hot food’. Ook aan de kinderen wordt gedacht, dezen kunnen zich gaan uitleven op een springkussen en ze krijgen een gratis ijsje.

Wat: American Day bij MC Outsiders
Wanneer: zaterdagmiddag 2 september vanaf 14.00 uur
Waar:
MC Outsiders
Scholtenskanaal oz. 7
7889 VA Klazienaveen-Noord
Website: www.outsiders-mc.nl
E-mail: outsiders-mc@ziggo.nl

(Foto: MC Outsiders)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!