Clinique Indigo: nieuwe natuurgeneeskundigekundige praktijk

De nieuwe natuurgeneeskundige praktijk Clinique Indigo in Emmen biedt een unieke kans voor uitbehandelde mensen. Er zijn 22 gratis plekken beschikbaar!

onderzoekstraject

In aanloop naar de officiële opening, start Clinique Indigo in Emmen per direct met een uniek onderzoekstraject voor mensen die binnen de reguliere zorg uitbehandeld zijn en/of met onverklaarbare (pijn)klachten rondlopen.

Vanuit de locatie op Hoenderkamp 22 (achter de McDonald’s) worden deze kosteloze behandelingen (eventuele homeopathische middelen niet inbegrepen) gegeven waarvoor men zich nu kan aanmelden. Enige spoed is hierbij wel geboden, want er zijn slechts 22 plekken beschikbaar!

klachten

De praktijk zoekt mensen met uiteenlopende serieuze klachten zoals (maar niet beperkt tot) ALS, ADHD, Agressie problemen, COPD, CVS, Dementie, Depressie, Fybromyalgie, Gewrichtspijn, Huidaandoeningen, Tumoren, Migraine, MS, Neurologische aandoeningen, Paniekaanvallen, Psychosociale aandoeningen etc.

levenskwaliteit

Er zal door middel van verschillende therapieën vanuit de Chinese, Oosterse en Westerse traditionele geneeskunde gekeken worden naar ondersteunende toepasbaarheid ter bevordering van de algehele levenskwaliteit.

Iedereen die denkt in aanmerking te komen (of iemand anders kent) kan zich opgeven via de site: www.clinique-indigo.com

Clinique Indigo
Hoenderkamp 22
7812 VZ, Emmen (NL)

Website: https://www.clinique-indigo.com/
E-mail: info@clinique-indigo.com
Telefoon: +31(0) 6 196 66 700

error: De inhoud van deze website is beschermd !!