The Hitman’s Bodyguard met Beer, Burgers en Braadworsten bij Astra Bioscopen

Première op woensdagavond 16 augustus van The Hitman’s Bodyguard met Beer, Burgers en Braadworsten bij Astra Bioscopen in Klazienaveen.

première

Op woensdagavond 16 augustus gaat “The Hitman’s Bodyguard” in première bij de Astra Service Bioscopen. Deze avond organiseren wij weer met hamburgers, braadworsten, bier en de vette actie komedie “The Hitman’s Bodyguard”.

Wij beginnen de avond om 19.00 uur met bier, hamburgers en braadworsten waarna de film om 21.00 uur begint.  Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren en kan via:

www.astrabioscopen.nl of u belt met 0591-312798

Een kaartje kost €14,50 p.p. en dat is inclusief een broodje hamburger,  1 broodje braadworst en 1 flesje Heineken.

de film “The Hitman’s Bodyguard”

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt.the hitman's bodyguard, astra bioscopen

Om zijn ‘triple a-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman).

De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.