Een superactie van Circus Bossle in samenwerking met klazienaveenlokaal.nl

Zoals aangekondigd in het vorige artikel over het familiecircus Bossle staat hier de speciale actie van het beroemde circus Bossle en klazienaveenlokaal.nl.

superactie!!

Tegen het inleveren van de bon die hier op de website staat, krijgt een kind met één betalende volwassene gratis toegang tot één van de voorstellingen op woensdag 9 of op vrijdag 11 augustus. Een Superactie!! Selecteer met bijvoorbeeld het Windows knipprogramma de bon, print het uit en lever het bij de kassa in en ontvang de 100% korting op de entreeprijs voor uw kind! Zie ook op hun website voor de standaard tarieven met data en tijden, of het vorige artikel op deze website.Circus Bossle, actie, aanbieding

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!