Ned-Den 4-2; Ovonde Klazienaveen kleurt (bijna) oranje (video)

Met een oproep op Facebook van Ovonde Klazienaveen om bij winst van het Nederlandse dameselftal op het nationale Deense team om de Ovonde oranje te kleuren trok een paar honderd belangstellenden en deelnemers.

Verdiend was de Nederlandse overwinning zeker, en de opkomst op de oproep was, ondanks de vakantieperiode, toch goed te noemen. Het kleine feestje verliep ordentelijk, en het normale verkeer wat over de Ovonde moest om het beoogde reisdoel te behalen, kon gewoon met de oranjevierders meerijden om de afslag nemen wat nodig was.Ovonde oranje
Slechts gedurende enkele minuten stond de gehele Ovonde helemaal vol met stilstaande voertuigen, maar dat werd geduldig wachtend snel uit zichzelf opgelost. Hieronder een aantal foto’s van zondagavond kort na de afsluiting van de wedstrijd. Ovonde oranje Ovonde oranje

error: De inhoud van deze website is beschermd !!