Geef uw mening en win een fiets!

De gemeente Emmen wil haar inwoners stimuleren om vaker de fiets te pakken, en uw deelname met uw gedeelde mening kan u een prachtige fiets opleveren!

De gemeente Emmen wil haar inwoners stimuleren vaker de fiets te pakken. Op de korte afstanden, minder dan 7,5 kilometer, streeft de gemeente er naar om een stijging van 24 naar 26 procent te behalen, en dat het vanzelfsprekend is dat kinderen op de fiets naar school gaan, de wijken en dorpen goede dorpsvoorzieningen hebben, en de bewegwijzering en de voorzieningen op orde zijn. We willen graag van zoveel mogelijk mensen horen waar we in onze gemeente de fietsroutes, voorzieningen en de veiligheid kunnen verbeteren.

denk mee en deel uw mening

Hoe wordt fietsen in de gemeente Emmen comfortabeler en veiliger? Hoe geven we ruimte aan de nieuwe fietsontwikkelingen zoals e-bikes? En hoe combineren we de fiets optimaal met het openbaar vervoer? De gemeente vraagt u om mee te denken hoe Emmen een nog betere fietsgemeente kan worden. Deel uw mening vóór 25 september op gemeente.emmen.nl/heel-emmen-fietst en maak kans op een fiets ter waarde van €1.000,-!

‘Op Fietse’

Met haar fietsdoelen sluit de gemeente aan bij de ambities van de provincie Drenthe om gezamenlijk zoveel mogelijk mensen ‘Op Fietse’ te krijgen. In het najaar worden alle bevindingen geïnventariseerd en samengebracht in het Fietsplan. Dit wordt voor het einde van het jaar aan de gemeenteraad aangeboden.

Doe ook mee en geef uw mening voor 25 september op https://gemeente.emmen.nl/heel-emmen-fietst