Getuigen van poging tot woninginbraak De Paldert gezocht

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een poging tot inbraak afgelopen zondag op maandag nacht in een woning aan De Paldert in Klazienaveen.

De poging tot inbraak werd in de nacht van zondag 23 juli op maandag 24 juli tussen 02:30 en 03.00 uur gedaan bij een woning aan De Paldert in Klazienaveen. Gezien het nachtelijke tijdstip en het Emmer feest C’est la Vie zijn er mogelijk mensen die rond dit tijdstip mogelijke verdachten gezien kunnen hebben.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest , of andere nuttige tips van deze poging tot inbraak hebben. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!