Memorabele wedstrijd aspiranten Bedrocks voor begin zomerstop

Afgelopen woensdagavond speelden de aspiranten van de Bedrocks een memorabele wedstrijd tegen het Winschoter WHSC.

Aspiranten

Een memorabele wedstrijd mag het genoemd worden. Afgelopen woensdagavond speelden de aspiranten van de Bedrocks in Winschoten tegen WHSC.

Bedrocks begon niet erg best aan slag en na 2 inningen was er nog niet gescoord. Startende werper Pim Kalverla deed zijn best om de Groningers het scoren te beletten, maar dat lukte niet helemaal.Bedrocks, Dariën-VinkeIn de tweede inning maakte Dariën Vinke zijn debuut als werper met als eerste bal een slag. Na wederom een aantal punten tegen te hebben gekregen sloot hij zijn eerste inning als pitcher af met een keurige 3-slag.

achterstand

In de derde inning deed Bedrocks goede zaken aan slag en bracht de achterstand terug naar 14-6.Bedrocks, Thimo-CzudarWerper Thimo Czudar zorgde er vervolgens in record tempo voor dat WHSC niet kon scoren. Omdat de reguliere speeltijd daardoor nog niet voorbij was moest er een vierde inning worden gespeeld. Voor Bedrocks de kans om de achterstand te verkleinen.

Maar de Emmenaren lieten meer zien. In een ongekende rally werd maar liefst 13 keer gescoord. Invalster Lisanne Mol die normaal gesproken bij de pupillen speelt scoorde deze wedstrijd maar liefst 3 keer.Bedrocks, Stijn RietemaDe laatste slagbeurt voor WHSC was meer een formaliteit toen Stijn Rietema als laatste werper met snoeiharde ballen de tegenstander geen enkele kans liet. Eindstand 14-19.

Zomerstop bij Bedrocks

Voor alle teams van Bedrocks is nu de zomerstop begonnen, op zondag 20 augustus is de eerstvolgende wedstrijd van de Emmer honkballers weer op de Meerdijk te zien.

Renovatie

Inmiddels is de gemeente is begonnen met een renovatie van de grasmat. Het gras wordt kort gemaaid, gevlakt en ingezaaid.Bedrocks, renovatie veldMet deze bewerkingen is het naar verwachting niet nodig de grasmat op de duur volledig te vervangen waardoor het langdurig niet bespeeld zou kunnen worden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!