Blauwe parkeerzone centrum Klazienaveen uitgebreid

Nadat in 2016 de blauwe parkeerzone ingevoerd werd voor een gedeelte van de Langestraat in Klazienaveen, dienen automobilisten binnenkort ook in de Van Echtenstraat de blauwe parkeerschijf achter hun voorruit te leggen.

positieve resultaten

Tenminste, dat zien de ondernemers nu ook graag in de Van Echtenstraat ingevoerd worden. De resultaten van de proef aan de Langestraat zijn zo positief, dat de invoering van de blauwe parkeerzone ook daar een positieve invloed teweeg kan brengen, zo wordt gedacht.parkeerschijfIn februari 2016 werd de proef met de parkeerschijf feestelijk gelanceerd.

betere doorstroming

Wethouder René van der Weide gaat graag in op het verzoek van de winkeliers. ‘We krijgen veel positieve reacties op de blauwe zones. Hierdoor ontstaat betere doorstroming, waardoor iedereen een plek dichtbij de winkel kan vinden om snel een boodschap te doen.’

parkeerduur

De maximale parkeerduur in de blauwe zone is één uur en geldt van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Wie langer wil parkeren dan één uur kan op één van de vele andere parkeer gelegenheden in het centrum van Klazienaveen terecht.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!