Twee Nederlandse kampioenen Dartcentrum Hobi Sports Zwartemeer gehuldigd

Twee Nederlandse kampioenen van Dartcentrum Hobi Sports in Zwartemeer zijn onlangs gehuldigd door wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen.

Nederlandse kampioenen

Op de foto zijn Marvin van Deest en Jarno Schulte, op vrijdag 7 juli gehuldigd door wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen. De kersverse Nederlandse kampioenen darten zijn Marvin van Deest (13) en Jarno Schulte (13).

Nederlandse titel

Dartcentrum Hobi Sports haalde op 28 mei de Nederlandse titel bij de aspiranten (leeftijd 6 tot 14 jaar) naar Zwartemeer! Het team van darters bestaat uit Marvin van Deest (Emmen), Jarno Schulte (Zwartemeer) Calvin Nicolai ( Assen) en Pim van Bynen ( Limburg). Een topprestatie die de jongens onder toeziend oog van coach Erik Hogenbirk uit Zwartemeer haalden.