Metamorfoseteam levert ‘nieuwe’ Nicol Janning in stijl af

Het Metamorfoseteam uit Klazienaveen houdt woord, en levert een compleet ‘nieuwe’ Nicol Janning in stijl af en wordt met luid applaus ontvangen met een erehaag van belangstellenden en familieleden.

honderd reacties2017 Metamorfose

Begin maart deden een aantal lokale ondernemers een open oproep om zich aan te melden voor een metamorfose. Er waren ruim honderd reacties, en in de dagen erop werd Nicol Janning uit 5 overgebleven kandidaten als de ideale kandidaat uitgekozen.

En Nicol ‘did it’!!!

Het is een door-bijtertje geven de drijvende krachten achter de Metamorfose van Nicol aan. “Rene Schimmel (sportschool Briggs) is een no-nonsens man, want ieder pondje gaat door het mondje zegt hij altijd”. “Maar de echte tot de laatste grammetjes eraf, tot je helemaal stuk bent, das is toch Michel Vinke” geeft Nicol aan. Maar Nicol ‘did it’!!!

superprestatie van nicol

Nicol woog aan het begin van de metamorfose 97,5 kg! Nu 12 weken later, tijdens de zaterdagmiddag gehouden presentatie aan het publiek, was het wachten op de uitslag, gegeven door Rene.2017 MetamorfoseRene wond er geen doekjes om, maar standaard twee kilo eraf doen voor kleding, “dat doe ik niet”! “Is veel teveel, 1 kilo eraf is meer dan voldoende.” De uitslag was dan ook 74,5 kg, en dat is in 12 weken tijd met hard werken, veel ontzeggingen en veel sporten, 23 kg minder! En dat is een superprestatie van haar. Rene: “Ook het vetgehalte is gemeten, en dat was 12 weken geleden nog 38 kg, en nu 24 kg, das maar liefst 14 kg minder”.

presentatie

Het interview en de presentatie lag in handen van Anita Adema, die ook als sportinstructrice bij sportschool Briggs ondersteuning geeft, voornamelijk als “spinning” instructrice.2017 Metamorfose

Het gehele begeleidingsteam, van sport, bewegen, voeding en de uiterlijke metamorfose, alles is gesponsord door een aantal locale ondernemers. Niet alleen de mooie kleding wat zichtbaar is, ook wat er onder zit, de lingerie. Maar dat hoeft niet geshowd te worden hoor, zegt Anita. “Jammer”, waren er enkele reacties vanuit het publiek.

rode loper2017 Metamorfose
2017 Metamorfose
Van links naar rechts: Rene Schimmel, Nicol Janning, Miriam Vinke en Michel Vinke.

Speciaal voor deze gelegenheid was er een ingang met een rode loper gecreëerd en een tent met extra sta-tafels geplaatst bij  Eetcafé Zus & Griet/Snackbar The Corner in Klazienaveen.

lijst met sponsoren

Bloemen Cees
Briggs Sportstudio (Hoofdsponsor)
Rene Schimmel en Michel Vinke
Eva’s Bodywear
Erik Spiekman Fotografie
Lubbers Groente & Fruit
Lydia Verhaar Kledingzaak Hipp/Toff
Miriam’s Haarsalon Haar&Visagie
RegioKrant
SkinZenSation
Regiokrant
Studio Goldfinger Bodytanning
The Corner Diner / Eetcafé Zus & Griet
Vishandel Koetsier
Website Klazienaveen Lokaal

error: De inhoud van deze website is beschermd !!