Organisatie Beachvolleybal Klazienaveen kijkt tevreden terug op geslaagd toernooi

Het Beachvolleybaltoernooi is dit weekend gespeeld op het Sportlandgoed in Zwartemeer, en de organisatie van de Stichting Beachvolleybal Klazienaveen kijkt tevreden terug op een geslaagd toernooi.

70 teams!

De weersomstandigheden vielen, vergeleken met vorig jaar tenminste, voor honderd procent mee. Vorig leek het meer op waterballet of waterpolo, dit jaar viel er slechts af en toe een bui, het enthousiasme was dan ook groot. Maar liefst 70 teams werkten onder de redelijke weersomstandigheden de wedstrijden af in een strakke planning. Op het laatste moment was er nog een kleine wijziging in het wedstrijdprogramma van de recreanten noodzakelijk, maar dat verliep vlekkeloos.

Jeugd

De jeugdtalenten uit de regio speelden op de zaterdag, en speelden als altijd erg fanatiek, leuk om naar te kijken. Er werd gespeeld in diverse categorieën, van mini’s tot aan de 17-jarigen, allemaal strijdend voor die eerste plek!

Senioren

De zondag werd gevuld met seniorenteams, zowel dames en heren 2×2, als ook de recreanten 6×6. Bij de start van het toernooi gaat het om de gezelligheid, maar bij de finales gaat het echt om de punten! Ieder team gaat op dat moment voor de bal,  geweldig om te zien!

opgeruimd

Inmiddels is het strand van het Sportlandgoed Zwartemeer weer opgeruimd, en lijkt het alsof er helemaal niets is gebeurd. De organisatie wil daarom dan ook alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en bijdrage! Zonder de inzet en medewerking van al deze mensen is het onmogelijk een toernooi van deze omvang te organiseren. Binnenkort zullen de foto’s op onze internetpagina en Facebookpagina verschijnen.