Metamorfose-groep presenteert een ‘nieuwe’ Nicol Janning!

Begin maart deden een aantal lokale ondernemers een oproep om zich aan te melden voor een metamorfose. De reacties waren massaal en in de dagen erop werd Nicol Janning uitverkoren als de ideale kandidaat.

oproep 8 maart 2017

Op de oproep: Van TOP tot TEEN een ander mens? Wij zijn op zoek naar jou! “Een metamorfose weggeven, dát is ons doel!,  kwamen er ontzettend veel reacties binnen bij het Metamorfose-groep.

ideale kandidate

Na 2 weken wikken en wegen door de Metamorfose-groep, werd Nicol Janning uitverkoren als de ideale kandidate. Nicol, werkzaam bij een bekende supermarkt in Klazienaveen, was dan ook helemaal blij verrast toen de metamorfose-commissie op een zondagmiddag bij haar op het werk langskwam.nicol janning, metamorfose

 ‘nieuwe’ Nicol Janning

Op zaterdag 8 juli is het dan zover. Dan wordt er een ‘nieuwe’ Nicol Janning gepresenteerd aan het publiek nadat zij aan een 3 maanden durende intensieve afval-en trainingsprogramma heeft deelgenomen.

Nicol heeft in deze 3 maanden een enorme prestatie geleverd, ze heeft geleerd om op een gezonde en verantwoorde wijze te eten, en deel te nemen aan de toch wel zware wekelijkse trainingen.Nicol Janning, Sportstudio BrigssZoiets gaat echt niet vanzelf, daar moet je ook een hoge dosis doorzettingsvermogen voor hebben! En dat heeft Nicol de afgelopen drie maanden zeker laten zien! Nicol traint zo’n 3 maal per week bij Sportstudio Briggs met een een intensief trainingsprogramma variërend van o.a. Crossfit, Fitness en Kickboxen.

Voeding

Een aantal ondernemers uit Klazienaveen hebben spontaan ondersteuning aangeboden op voedingsgebied. Iedere 2 weken kon Nicol bij Douwe Pals van Lubbers Groente en Fruit een goed gevulde doos ophalen en bij Vishandel Koetsier elke maand een vis-wok-schotel.Douwe Pals Lubbers Groente en Fruit, Nicol Janning

de grote dag

Zaterdag 8 juli is voor haar en natuurlijk ook voor de organisatoren, de grote dag aangebroken. Op deze dag laten wij met elkaar zien, wat er in slechts 3 maanden door jezelf bereikt kan worden! Een ander mens van top tot teen!!

Iedereen is van harte welkom bij The Corner Diner / Eetcafé Zus & Griet in Klazienaveen. De inloop is vanaf 15.00 uur. De uiteindelijke  presentatie zal tegen 16.00 uur zijn.

Dit alles is mogelijk gemaakt door de lokale sponsoren:

Bloemen Cees
Briggs Sportstudio (Hoofdsponsor)
Rene Schimmel en Michel Vinke
Eva’s Bodywear
Erik Spiekman Fotografie
Klazienaveen Lokaal
Lubbers Groente & Fruit
Lydia Verhaar Kledingzaak Hipp/Toff
Miriam’s Haarsalon Haar&Visagie
RegioKrant
Ramona Oldenburger SkinZenSation
Regiokrant
The Corner Diner / Eetcafé Zus & Griet
Vishandel Koetsier

Wat: presentatie Metamorfose 2017
Wanneer: zaterdag 8 juli, 15.00 uur
Waar: The Corner Diner / Eetcafé Zus & Griet