Dames JMS Hurry-Up verliezen in vriendschappelijke ontmoeting met heren vv Klazienaveen

Wat vorig jaar als een grap begon met een handbalwedstrijd tussen de dames van JMS Hurry-Up en het herenteam van vv Klazienaveen kreeg dit jaar een vervolg.

gevoetbald…

Dit keer werd er zaterdagavond buiten op het (aangepaste) veld van de vv Klazienaveen onder fantastische weersomstandigheden gevoetbald tussen beide teams. Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-UpEr werd twee maal 15 minuten gespeeld bij een tropische temperatuur.

Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-Up
Lopen de heren te hard? Gewoon even aan de ‘rem’ trekken…

Bij het rustsignaal was het 2-1 voor de heren en er werd direct gewisseld van veld.

Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-Up
Af en toe moest de keeper van vv Klazienaveen even ‘echt’ ingrijpen….

De eindstand was in dit leuke en grappige duel tussen de dames en de heren werd afgesloten in het voordeel van de heren van vv Klazienaveen, 5-3.Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-UpHeren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-Up

En, er was opnieuw veel belangstelling van publiek aan de zijkant.Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-UpHeren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-UpVanwege een voetbaltoernooi waren zij waarschijnlijk al een tijdje aanwezig, want de BBQ’s waren al heet en rookten stevig, en ook de vele tafels waren al goed gevuld met lege flesjes.Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-Up

Het gehele festijn op het voetbalveld werd muzikaal  ondersteund met live gezongen door zanger en entertainer Jan Warringa.Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-UpAl met al was het een gezellig feestje op Sportpark de Planeet.Heren vv Klazienaveen, Dames hv JMS Hurry-Up

Link naar alle foto’s van de ontmoeting tussen de heren van vv Klazienaveen en het dames handbalteam van JMS Hurry-Up uit Zwartemeer

error: De inhoud van deze website is beschermd !!