132 Vrachtwagens en hun chauffeurs bezorgen cliënten De Trans een onvergetelijke dag

Een onvergetelijke middag was het voor de cliënten van Stichting De Trans. Veel kinderen die ertoe in staat waren konden met luid getoeter samen met een chauffeur in een vrachtwagen meerijden.

klus opnieuw geklaard

De vele vrijwilligers en de belangeloze bijdragen van vele transport- en andere bedrijven hebben de klus opnieuw geklaard. Maar liefst 132 vrachtwagen met hun chauffeurs en een tiental busjes van VMNN reden mee in de jaarlijkse vrachtwagendag van De Trans.Vrachtwagendag De Trans 2017 Een onvergetelijke en spannende dag voor al die kinderen die hier een tijdlang naar toe geleefd hebben.

toejuichen

Onder begeleiding van een echte politie-escorte ging het zaterdagmiddag vanaf 13.15 uur richting de Rondweg. Het was gelijk aan het verkeer te merken dat er iets bijzonders viel te beleven. Verkeersregelaars zorgden er tezamen met de politie voor, dat alles in goede banen werd geleid en de overlast voor het overige verkeer tot het minimum werd beperkt.Vrachtwagendag De Trans 2017 Onderweg stonden de mensen massaal de vrachtwagens en hun rijders toe te juichen en als tegenprestatie waren er heel erg luide hoorns te horen en vele lichtsignalen te zien die gegeven werden.

De foto’s geven een kleine impressie weer van al deze vrachtwagens die hier op de gevoelige plaat zijn vastgelegd tussen Roswinkel en Nieuw-Weerdinge.

Hier vind u de link naar alle gemaakte foto’s van de vrachtwagen en de VMNN chaufbusjes.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!