Theehuis De Groene Trambrug gemakkelijk bereikbaar tijdens 34e Drenthe Loopfestijn

Het Theehuis De Groene Trambrug is ook tijdens het 34e Drenthe Loopfestijn gemakkelijk bereikbaar.  Busscher Drums zorgt voor muzikale begeleiding op het terras tijdens het evenement.

Theehuis De Groene Trambrug aan het Scholtenskanaal is een mooie locatie om de deelnemers aan het Drenthe Loopfestijn aan te moedigen. En dat te midden van een prachtige Oosterbos en tegenover het Koning Willem Alexander kanaal. Tijdens het evenement zorgt Busscher Drums voor opzwepende muziek. Op het terras van Theehuis De Groene Trambrug zien de bezoekers de deelnemers van dichtbij langskomen.

Bereikbaarheid

Theehuis De Groene Trambrug is gemakkelijk te bereiken: met de fiets vanaf De Streek over het fietspad, vanaf de Vastenow over het fietspad en vanaf de Herenstreek over het fietspad. Tussen 15.00 uur en 15.30 uur is het fietspad vanaf de Vastenow vanzelfsprekend afgesloten ivm de 4 Mijl. Het Scholtenskanaal is voor alle verkeer afgesloten.

Pontje

Automobilisten kunnen hun auto het best aan de oostkant van het Scholtenskanaal parkeren en dan verder met het pontje, wat een mooie belevenis is voor jong en oud(er).

Koffie- en Theeschenkerij De Groene Trambrug 
Meester Ovingstraat 87
7891TG  Klazienaveen
Tel.: 06 – 52 09 14 32

E-mail: info@degroenetrambrug.nl
Website: www.degroenetrambrug.nl
Facebookpagina: De Groene Trambrug