Route 20e Vrachtwagendag van 2017 De Trans bekend

Al sinds vele jaren organiseert Stichting De Trans in Emmen in samenwerking met vele vrijwilligers de jaarlijkse Vrachtwagendag. Dit jaar de 20e editie van een unieke dag voor cliënten van deze zorginstelling.

120 vrachtwagens

De 19e editie in het vorig jaar was opnieuw een groot succes. Meer dan 120 vrachtwagens met hun chauffeur reden mee om de cliënten van de zorginstelling een onvergetelijke middag te kunnen bezorgen. Vorig jaar reed er zelfs een 60 Tons kraantruck mee in de parade. De belangstelling langs de straten die gereden werden, was enorm, en alle bijrijders op de vrachtwagen hebben vorig jaar een supergeweldige mooie middag gehad!

20 mei 2017

De route voor 2017 is nu ook bekend. Op zaterdag 20 mei wordt er een geheel andere route gereden dan het vorige jaar. Wat zou het leuk zijn als er opnieuw ontelbaar veel mensen langs de route zouden staan, enthousiast zwaaiend naar de vrijwillige chauffeurs en hun bijrijders en hen allen alleen daarmee al, een fantastische middag te bezorgen!

Start/eindpunt

Het startpunt (tevens ook eindpunt) is om 14.00 uur bij De Trans aan het Leeuwerikenveld, en gaat de route in noordelijke richting op de Veldstukken naar het Mezenveld.route 2017 de trans

Via de Emmerweg en de Rondweg gaat het via het Kanaal A, Emmer-Erfscheidenveen, richting Emmer-Compascuum en het vervolgens het Munsterscheveld.route 2017 de trans

Via een stukje op de N379 gaat het richting Nieuw-Weerdinge. Via Nieuw-Weerdinge gaat het in centrum Weerdinge via de Emmerhoutstraat naar Emmerschans.

Daarna gaat het via de Rondweg richting de Hondsrugweg en de Zuidbargerstraat waarna de 20e editie van de Vrachtwagendag De Trans op het Leeuwerikenveld / de Veldstukken, waar ook gestart is, tegen ongeveer 15.15 uur afgesloten wordt.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!