Sweelpop 2017 met Papa di Grazzi en 12AM uit Klazienaveen

Sweelpop is het muziekfestival in Zweeloo! De organisatie heeft twee namen van bands bekendgemaakt die vastgelegd zijn voor de 36e editie van dit muziekfestival.

Eerste twee namen

Voor vrijdag 25 augustus 2017 heeft de organisatie van Zweelpop de eerste twee van de reeds vastgelegde bands alvast bekend gemaakt. Ze konden het niet langer voor zich houden, schrijft de organisatie op hun website.

De twee bands zijn Papa di Grazzi, op de foto’s uit het archief van 2010 waar de showband in 2010 in Klazienaveen optrad op het marktplein, is als een rode draad op het tweede podium te zien.Papa di Grazzi 2010 En de nog jonge onbekende rockband 12AM uit Klazienaveen. “Deze nog jonge band wil ons een nieuwe indruk geven van de brede stijl van rockmuziek. De drie heren rocken over het podium met hun eigen liedjes in de stijl van welbekende rockbands zoals Nickelback en the Red Hot Chili Peppers. Daar waar 12AM speelt, laat de band een tijd achter om niet te vergeten!” schrijft de organisatie.

vijf top artiesten

Dit zijn nog maar twee van de in totaal vijf top artiesten die op Sweelpop zullen verschijnen. Houdt onze socialmedia in de gaten voor de nieuwe updates…

Website: Sweelpop.nl
Facebookpagina: Sweelpop

(Foto’s: archief Henk Lambers 2010)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!