Facebookers trappen massaal in valse winactie Efteling

Veel Facebookers zijn massaal in een valse winactie zogenaamd van de Efteling getrapt. Er zouden twee gratis kaartjes voor de Efteling te winnen zijn, omdat het pretpark zeventig jaar zou bestaan. Grote onzin, maar Facebookers trapten er met open ogen in.

twee gratis kaartjes

Oplichters scoren momenteel met een valse winactie rond de Efteling. De actie gaat rond op Facebook en belooft twee gratis kaartjes voor het pretpark omdat het dit jaar zijn zeventigste verjaardag zou vieren. Wie doorklikt moet een drietal vragen beantwoorden. Daarna volgt de mededeling dat de tickets inderdaad zijn gewonnen. De winnaar krijgt het verzoek de pagina te delen op Facebook met het commentaar ‘Bedankt voor mijn Tickets! #Efteling’.

Nep

De actie is nep. Na de laatste stap gebeurt er niets. Met als gevolg dat veel deelnemers de Efteling vragen waar hun tickets blijven. Maar het pretpark heeft helemaal niets met de actie te maken.

Winacties op Facebook

Like-en-deel-winacties zijn officieel helemaal niet toegestaan op Facebook. Helaas is het toezicht hierop minimaal dus er passeren regelmatig winacties.
Erin getrapt?
Hebt u de valse winactie van de Efteling al voorbij zien komen en meegedaan? Dat is verder niet erg: er wordt niets op uw computer geïnstalleerd. U hoeft niet bang te zijn voor virussen of foute software of iets dergelijks.

(Bron: seniorweb.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!