Heldenontvangst op Airport Eindhoven voor JMS Hurry-Up

Het is over voor het Zwartemeerse handbalteam, het moedige team dat op 3 fronten tegelijk aan het strijden was.

Ook de laatste, de Europese droom kan, voorlopig tenminste, in de vriezer. Maar het ontvangst gisteren op Airport Eindhoven was geweldig. Het team lande gisteravond op Airport Eindhoven en werden daar als helden onthaald door een dertiental echte, trouwe fans.Hurry-Up, ontvangst Eindhoven

niet fit

Het team van Marin Vlijm maakte de laatste wedstrijden niet een echt fitte indruk. Misschien waren al die topwedstrijden wel tekort op elkaar en heeft dit toch enigszins teveel van de mannen gevergd, jammer.

Gemotiveerd waren de heren tophandballers uit Zwartemeer zeker wel, getuige de thuiswedstrijd tegen Sporting CP in Angelslo vorige week. Hierin moesten de mannen van Vlijm pas in de laatste vijf minuten het hoofd buigen en werd er met vijf doelpunten verschil verloren.  De uitgangspositie voor de return was dus nog helemaal niet zo slecht.

liesblessure Trainavicius

De uitwedstrijd afgelopen zaterdagavond tegen Sporting CP in Lissabon was echter geen succes. Bij rust stond JMS Hurry-Up al met 14 punten verschil achter, 21-7 voor Sporting! Hierbij moet gezegd worden dat Vaidas Trainavicius wegens een liesblessure niet mee kon spelen. Ook Tommy Falke liep een enkelblessure op. Hij speelde later wel weer mee, maar kon niet meer voluit gaan. Veel balverlies aan Hurry-Up zijde en niet door de zeer sterk verdedigende Portugese dekking heen kunnen breken leverde de Sporting binnen 16 minuten speeltijd al een voorsprong op van 13-2 op. Bij rust was het al 21-7 voor een uitstekend spelend Sporting CP.

Ook in de tweede helft wisten de Zwartemeerders zich niet te herpakken. Iets wat normaal gesproken wel altijd het geval is. De uitval van de kopman Trainavicius had blijkbaar teveel invloed op de prestaties van hele team.  Eindstand 37-14.

Het Europese avontuur is (voorlopig) over voor een team dat dapper gestreden heeft op een niveau wat tot dusver nog geen enkel Nederlands heren handbalteam heeft gepresteerd!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!