‘Harry-Uppers’ winnen eerste gezamenlijke zeskamp Hurry-Up en Zwartemeerse Boys

De eerste gezamenlijke zeskamp georganiseerd door de handbalvereniging Hurry-Up en de voetbalvereniging Zwartemeerse Boys werd gewonnen door de ‘Harry-Uppers’.

15 deelnemende teams

In totaal deden aan de zeskamp 15 teams mee, bestaand uit zowel mannelijke, vrouwelijke of gemengde teams. Deze teams zijn ontstaan uit vriendengroepen, handbalteams en voetbalteams, maar ook een spontaan team met ouders van een jeugdteam.koningsdag, zeskamp, hurry-up, zwartemeerse boys

gezellige en geslaagde dag

Om klokslag 10.30 uur vond de start plaats van de zeskamp met diverse spellen: krattenrace, bierpulschuiven, touwtrekken, fietsbandenparcours, stormbaan en een puzzel oplossen. Zo rond 15.00 uur waren alle spellen gespeeld onder een alsmaar groeiend toegestroomd publiek, waardoor het een super gezellige dag werd.zeskamp, hurry-up, zwartemeerse boys

Op het overvolle terras, maar ook binnen, konden de zeskampers en het publiek zich te goed doen aan een lekker pilsje of een glaasje fris. Maar ook was er een broodje beenham, hamburger of een broodje braadworst verkrijgbaar om de inwendige mens te versterken, dit alles onder een uitstekende muzikale begeleiding.

winnaar

De zeskamp is uiteindelijk gewonnen door de ‘Harry-Uppers’ met een puntentotaal van 76, het team de Grensduvels werd 2e met 60 punten en de niet onverdienstelijke dames van  de Zwartemeerse Boys sleepten met 59 punten de 3e prijs in de wacht.

sponsoren

De organisatie van deze eerste gezamenlijke zeskamp tijdens Koningsdag wil hierbij alle sponsoren, vrijwilligers, zeskampers en andere aanwezigen bedanken voor hun inzet en belangstelling. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde dag en zal proberen om het geheel volgend jaar nog grootser aan te pakken.

De onderstaande sponsoren worden heel hartelijk bedankt voor hun bijdrage  aan deze geslaagde Koningsdag:

Duko Verhuur Erica
Spar Kroeze Zwartemeer
Batterink Mode Zwartemeer
Sportboxx Klazienaveen
Rijsdijk Groenten en Fruit Klazienaveen
Kluswijs Klazienaveen Klazienaveen
Banden Dennis Zwartemeer
Slagerij Grouwe Zwartemeer